Kitört a Fociláz a SPAR-ban! 3 millió nyerő sorsjegy!

hirdetés
június 10., 06:10
ad

2024. június 10-től indul és június 23-ig tart a SPAR Fociláz promóciója, amelynek keretében 5 ezer forint feletti vásárlás esetén sorsjegyet kapsz – ráadásul olyat, amivel mindenképpen nyersz!

Június vitán felül a foci hónapja lesz 2024-ben, tekintettel a labdarúgó Európa-bajnokságra. Lesz kiért izgulni, hiszen Magyarország is ott van a mezőny 24 csapata között. Szoboszlaiék a házigazda Németország mellett Skóciával, valamint Svájccal mérkőznek a csoportkörben, és remélhetőleg sikerül a továbbjutás!

Az Európa-bajnoksághoz kapcsolódóan a SPAR-üzletekben 2024. június 10-től indul a Fociláz promóció. Tankold fel Te is a készleteidet június 23-ig, és minden 5 ezer forint értékű vásárlásod mellé sorsjegyet kapsz a SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR market és SPAR partner üzletekben!

A SPAR nem kevesebb, mint 3 millió sorsjegyet gyártott le, és ezek mindegyikével nyerhetsz! Az ajándéktermékekre váltható kuponok mellett például 20%-os kedvezményre jogosító Joker kuponhoz is hozzájuthatsz. Ezeket 2024. június 15. és június 30. között válthatod be a SPAR-üzletekben.

Az egyedi azonosítóval ellátott kuponodon található kódot pedig feltöltheted a nyeremenyjatek.spar.hu weboldalra, és SuperShop pontok vagy szuper tárgynyeremények várnak rád! Egyebek mellett hivatalos magyar mezt, Adidas EURO24 focilabdát, UEFA 2024 plüss kabalafigurát, magyar szurkolói sálat, pólót, hátizsákot, tornazsákot, különböző TrollFoci pólókat és sapkákat, EURO24 ajándékcsomagot, valamint televíziót, grillezőt vagy elektromos rollert nyerhetsz!

Játssz velünk és nyerj! A promócióról minden fontos információt megtalálsz 2024. június 10-től a nyeremenyjatek.spar.hu weboldalon.

Kiemelt videóink