Németh Szilárd posztolt a választási vereség után, csak épp nem Csepelről, hanem Nagyszalontáról

POLITIKA
június 10., 12:28

Nagyon csúnyán elbukta Csepelt a Fidesz, ami egyértelműen a párt alelnöke, Németh Szilárd nyakába varrható. Németh a parlamenti választást eddig sorozatban harmadszor bukta el Szabó Szabolccsal szemben, de a polgármester-választást hozta a Fidesz Borbély Lénárdnak köszönhetően. Csakhogy Németh úgy összeveszett Borbéllyal, hogy ki is záratta őt a pártból.

photo_camera Fotó: Németh Dániel/444

Németh saját jelöltje, Dudás Zoltán mindössze 10 százalékot kapott, ezzel csak harmadik lett, míg Borbély toronymagasan, 47 százalékkal nyert.Németh a vereség után hétfő 13 óra körül törte meg a csendet, de véletlenül sem a csepeli, hanem a nagyszalontai eredményekről posztolt.

„Tisztelt Polgármester úr, kedves László barátom! Tisztelt RMDSZ Tanácsosok! Kedves Szalontai Magyar Testvéreim! Szeretettel és tisztelettel gratulálok! Maradjatok hűek nagy szülöttetek, Arany János szellemiségéhez, legyetek a Partium magyar világának őrtornya! Hajrá, Nagyszalonta! Hajrá, magyarok!” – írta Németh, és megosztott egy képet is Török László nagyszalontai polgármesterről.