A Fővárosi Választási Bizottság kihirdette Karácsony győzelmét, de Vitézy még fellebbezhet

június 11., 10:22

Az ATV szerint „rossz történelmi kort idéz”, hogy Magyar Péter „listázni” kezdte az ATV munkatársait

Magyar Péter hétfőn este bement az ATV-be, majd a műsorvezetővel az ő kampánybéli negligálásáról kialakult vitát követően kisétált a stúdióból.

link Forrás

Magyar ezután egy Facebook-posztban azt írta, ami az ATV-ben történt, „az egy előre előkészített provokáció volt”, majd egy nevek nélküli listát tett közzé, hogy az ATV dolgozói közül kik tagjai a Hit Gyülekezetének.

photo_camera Fotó: ATV

A Media1-nek Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója erre reagálva azt mondta, „rossz történelmi kort idéz, amikor emberek hovatartozását kezdik el nyilvánosan listázni, ezért az ATV minden jogi lehetőséget megad munkatársai számára, ha úgy döntenek, hogy megvédik az őket megillető jogaikat”.

Magyar már erre is reagált. Egyebek között így: „Értem én, hogy kellemetlen, hogy mostanra mindenki számára kiderült, hogy az ATV és az Önhöz közel álló médiumok ezer (személyes és tulajdonosi) szállal kötődnek a fideszes médiabirodalomhoz és a propagandához.” És ezzel zárt: "Van egy rossz hírem. A magyar emberek átlátnak a szitán. És az ATV-én is. És ez meg is fog látszani a nézettségen."