Egy férfi agyonverte az 5 éves gyerekét, mert a kisfiú megette az apuka kekszét

bűnügy
június 18., 21:03
photo_camera Fotó: RTL Híradó

Sajnálja a történteket, nem akarta megölni a kisfiát – állította az RTL Híradó szerint a másodfokú tárgyalásán az a 29 éves férfi, aki a fürdőszoba csempézett falába verte az 5,5 éves kisfia fejét, mert az megette a kekszét.

A vádlott először még azt mondta, hogy a fiú, Józsika leesett az asztalról, de később kiderült, hogy a kisgyerek megette az apuka kekszét, és a férfi emiatt rátámadt. A gyerek elájult, és az anyja mentőt hívott, de a gyerek így is meghalt.

A riport szerint a kőművesként dolgozó férfi a 2022. augusztusi tragédia előtti években folymatosan terrorizálta a családját, de az élettársa nem mert feljelentést tenni.

A vádlott – arra hivatkozva, hogy nem akarta megölni a fiát – hiába kérte, nem enyhítettek a büntetésén, mert a bíróság szerint tudnia kellett, hogy ezzel a gyerek életére tört, így a jogerős ítélet szerint 11,5 évig börtönben kell maradnia, csak 7 év után kérheti a feltételes szabadulását.

A mostani tárgyalásra csak a vádlott anyja ment el, aki azt mondta, szeretné látni az unokáit, de a gyerekek anyja nem engedi őt a közelükbe. A bíróság az elítélt felügyeleti jogát is megszüntette mindhárom fia esetében.

Kiemelt videóink