Szerinted mi a jó hely a Balatonon 2024-ben?

szolgálati közlemény
június 18., 12:43

A 444 először 2019-ben adta ki nagy sikerű kalauzát, a 444 jó hely Magyarországon útikönyvet. Idén teljesen felújítjuk, újraírjuk, ismét kiadjuk a kötetet, amiből kiderül, hogy mik a legjobb helyek ebben az országban, a kulcsos házaktól a kastélyszállókig, a strandoktól a túraútvonalakig.

A kalauzt 8 fejezetre osztjuk, 8 olyan régióval, amiket szerintünk praktikusan, néhány nap alatt be lehet járni, az Észak-Dunántúltól a Dél-Alföldig.

Már jó ideje kutatjuk az ország legjobb helyeit, de egészen biztosak vagyunk abban, hogy olvasóink tudnak még nekünk újat mondani. Vegyük például a Balatont, amiről tízmillió magyarnak van határozott véleménye:

A balatoni fejezetbe nem csak a vízpart fog beférni, hanem Keszthelytől Akarattyáig sokminen, és persze, hogy még a Balaton-felvidék is. Na de szerinted mi az a jó hely a Balatonon, amit mindenképpen meg kellene vizsgálnunk személyesen is? A legjobb strand? Az étterem, ahol tényleg jól főznek? A tökéletes szálláshely? A

jo@444.hu

címen várjuk a tippjeidet. A tárgy legyen az, hogy „Balaton”.

A levélírók közt 10 darabot sorsolunk ki a 444 jó hely Magyarországon könyvből. És előre is nagyon köszönjük a jobbnál jobb tippeket!

(Játékszabály)