Belehalt sérüléseibe az a 17 éves lány, aki vitorlázó repülővel zuhant le Dunakeszin

baleset
június 24., 11:15

Belehalt súlyos sérüléseibe hétfőre virradó éjszaka az a 17 éves fiatal lány, aki vasárnap délután szenvedett baleset vitorlázó repülőjével a Dunakeszi repülőtéren - írja a Blikk. Az információt a Telexnek is megerősítette Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Tájékoztatása szerint a rendőrség az esetet büntetőeljárás keretein belül vizsgálja.

Ahogy azt mi is megírtuk korábban, földbe csapódott és gyakorlatilag szétroncsolódott vasárnap kora délután egy vitorlázó repülő a dunakeszi repülőtérnél, csak a pilóta, a 17 éves fiatal ült rajta, gépe valószínűleg a turbulencia miatt zuhanhatott le.

„A fiatal nő életveszélyes sérüléseket, koponyasérülést szenvedett, már a helyszínen életmentő beavatkozásokra volt szükség. Emelt szintű légútbiztosítás után lélegeztetve szállítottuk mentőhelikopterrel kórházba” – nyilatkozta tegnap a TV2 Tényeknek Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője

A Blikk most azt írja, a lánynak nem volt túl nagy rutinja, gyakorló repülésre emelkedett fel vasárnap délután, a baleset pedig egyelőre tisztázatlan körülmények közt történt. A lap információi szerint a légügyi hatóság azt is vizsgálja, hogy esetleg időjárási körülmények vezethettek-e a tragédiához.

Kiemelt videóink