Betépve, droggal a táskájában akart bejutni a rendőrségre egy 19 éves fiatal Budapesten

belföld
június 24., 10:12

Egy tizenkilenc éves szabadkígyósi fiatal érdeklődését felkeltette a hétvégén rendezett Múzeumok Éjszakája. Csodálatos döntéssel éppen a Rendőrségi Igazgatási Központba szeretett volna bejutni. Ahová – meglepetés! – ruházat- és csomagátvizsgálás után lehet csak belépni. Ezen a vizsgálaton – újabb meglepetés! – elég könnyen kiderül, ha az embernek némi drog van a táskájában. Az övében történetesen volt.

Ráadásul miután a rendőrök a „fiatalember hátizsákjában jellegzetes szagú droggyanús növényi anyagot találtak”, ő bevallotta nemcsak azt, hogy némi marihuána van nála, hanem azt is, hogy nem sokkal korábban fogyasztott is belőle. A rendőrök mintavételre küldték, ahol kiderült, hogy tényleg, áll a rendőrség közleményében.

Ezek után végül siker koronázta a törekvését, bejutott a rendőrségre. Csak épp a Rendőrségi Igazgatási Központ és az ottani tárlatvezetés helyett a XIII. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol csekély mennyiségű kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt kihallgatták. De hát olyan korban élünk, amikor a kis sikerek is sikerek, a legkisebbek is.

Kiemelt videóink