A SPAR nyári kuponokkal több mint ezer termék hatalmas kedvezményekkel vár rád!

hirdetés
július 04., 06:59
ad

Akár 21-50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatsz ezernél is több élelmiszert és háztartási terméket 2024. július 4-10. között a SPAR legújabb kuponakciójában!

Tankolj fel Te is a nyári szünetre, vagy a nyaralásotokra a SPAR legújabb kuponakciójával! A 2024. július 4-től 10-ig tartó promócióban az élelmiszer és non-food kategóriákba tartozó több mint ezer terméket akár 21-50 százalékos kedvezménnel vásárolhatod meg! A kuponfüzetet július első hetében a pénztáraknál kaphatod meg, ezen kívül a kuponokat az akciós szórólapokban és a MySPAR applikációban is megtalálod.

Mindent megvehetsz a nyári grillezéshez

Érdemes körülnézned az akció ideje alatt a grilltermékek között: sok hasznos grilleszköz mellett gömbgrill, grillkocsi, nyárs, és faszén vár rád lényegesen olcsóbban. A kuponakcióban a Bosch háztartási kisgépeit pedig a botmixertől a kenyérpirítón át egészen a vízforralóig egységesen 30 százalékkal olcsóbban viheted haza! Fontos, hogy az érintett non-food termékek csak az azokat értékesítő üzletekben érhetőek el.

Lego 40 százalék kedvezménnyel

Ha kisgyermek van a családodban, akkor itt a remek alkalom, ugyanis 40 százalékkal olcsóbban veheted meg a népszerű Lego játékokat, kizárólag az INTERSPAR áruházakban, így a nyaralásra már magatokkal is viheted és garantált a tartalmas szórakozás!

Májkrém, jégkrém: a nyaralás jolly jokerei

Kávé és májkrém a nyaralási nélkülözhetetlen alapélelmiszerei az üdülésnek. A Bravos Classic szemes kávéhoz 28 százalékkal olcsóbban juthatsz hozzá, a 280 grammos IGLO halrudakat 28 a reggelinél életmentő 150 grammos Gierlinger’s premium Bacont pedig 30 százázalékkal olcsóbban veheted meg.

Az Orsi termékkuponnal egységesen 30 százalék kedvezmény vár rád a májkrémekre és uzsonnakrémekre.

A mélyhűtőbe és hűtőtáskádba pakolj finom jégkrémeket, hiszen most van a szezonja: a 1,5 literes SPAR - különféle ízű jégkrémeire 21 százalék kedvezményt vehetsz igénybe az akció ideje alatt.

Pelusból sosem elég

A kuponakcióba a háztartásodban mindennap használatos mosószerek, és a legnépszerűbb kozmetikai cikkek is bekerültek, így ezeket nagy kedvezményekkel vásárolhatod meg. Akár egy nagyobb mennyiséget is beszerezhetsz pelenkából a promóció keretein belül.

További SPAR kedvezmények is várnak rád!

A SPAR pénztárcabarát árcsökkentő akciói tovább folytatódnak nyáron is: az áruházakban ezután is találkozhatsz a hetente változó, összesen 1000 piros árcímkés termékkel. Ezen kívül az INTERSPAR hipermarketekben 1600, a SPAR szupermarketekben pedig 400 sárga címkés, csökkentett árú termék segít a spórolásban.

Vásárold meg akciósan kedvenc termékeidet! További információkat itt találsz!