Egy olasz férfi lefejezte a testvérét, majd a levágott fejet kidobta az erkélyről

bűnügy
július 04., 12:25
Montesarchio, nem messze Beneventótól 2003-ban
photo_camera Montesarchio, nem messze Beneventótól 2003-ban Illusztráció: Roberto Della Noce/Controluce via AFP

Olaszországban, a Benevento megyei Pannaranóban szerda este egy olasz férfi leszúrta a 70 éves testvérét, majd lefejezte, és a ház erkélyéről az utcára dobta a levágott fejet – írja a Corriere Del Mezzogiorno.

Az áldozatot, Annibale Miarellit állítólag alvás közben, egy konyhakéssel szúrta le a testvére, majd több szomszéd szeme láttára lefejezte, és fejet az utcára dobta. Ezután megkért egy szomszédot, hogy szóljon a csendőröknek, majd elbarikádozta magát a lakásban: Amikor a fegyveresek megérkeztek, ajtót nyitott nekik, és ellenállás nélkül megadta magát.

A két testvér pár éve élt együtt: az áldozat korábban Rómában élt, de miután nyugdíjas lett, és meghalt a felesége, visszatért Pannaranóba a testvéréhez. A szomszédok szerint gyakoriak voltak köztük a veszekedések, de az éjszakai hangoskodásnak sokáig nem tulajdonítottak nagy jelentőséget.

A csendőrök még nyomoznak, kihallgatták a testvérek rokonait és barátait, hogy rekonstruálják az utolsó órákat. A holttest jelenleg a beneventói San Pio kórház hullaházában van. (via HVG)

Kiemelt videóink