Késsel támadt futókra egy férfi a Margitszigeten

belföld
július 13., 15:33

Egy Reddit-poszt alapján kereste meg a 24.hu a rendőrséget, miután egy felhasználó arról írt, hogy péntek este a barátaival a Margitszigeten futottak, majd amikor végeztek, odalépett hozzájuk egy férfi és belekötött egyikükbe, aki azonban otthagyta őt.

„Néhány másodperc múlva kést rántott, és utána eredt. Miután nem tudta utolérni (nem volt jó formában), felénk fordult és közelíteni kezdett - köztünk volt egy várandós nő is” – folytatta a felhasználó a posztot. A támadót végül földre vitték, rendőröket hívtak, akik úgy köszöntötték a támadót, hogy „már megint te?” (ezt egy kommentben írja le).

A lapot a rendőrség arról tájékoztatta, hogy garázdaság vétsége miatt indítottak nyomozást, egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki, valamint „ellene a közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt külön szabálysértési feljelentést tettek”. A „közbiztonságra különösen veszélyes eszköz” a posztoló szerint egy körülbelül 20 centis kés volt, „a rendőrök mutatták meg, amit full lazán a hátizsákjában tárolt”.

Kiemelt videóink