Nem bánta meg az angol drukker, aki előre magára tetováltatta, hogy Anglia az Európa-bajnok, mert legközelebb már tutira ők nyerik

idióta rekordok
július 16., 06:38


Nem bántam meg - állítja Dan Thomas 29 éves swindoni adatelemző, aki a foci-Eb vasárnapi döntője előtt a lábára tetováltatta a bajnoknak járó Henri Delaunay kupát az ANGLIA AZ EURO 2024 GYŐZTESE felirattal. Mint ismeretes, az edényt Spanyolország nyerte.

Az angol válogatott optimizmusában kicsit sem megrendült szurkolója biztos abban, hogy a következő, hazai és írországi rendezésű tornát már tényleg meg tudják nyerni, és akkor csak az utolsó 4-es számjegyet kell átalakíttatnia 8-asra.

Thomas azt mondta, hogy továbbra is szereti az új tetoválását, sőt arra biztatta a drukkertársait, hogy azzal mutassák ki a csapat iránti támogatásukat, hogy hasonlót tetováltatnak magukra a 2028-as Eb előtt.

Hősünk nem az a félig üres a pohár-típus, hiszen a tetovlásással a lábán is azt nyilatkozta, hogy keserédes érzés ugyan az eredmény, de micsoda szép tett volt, hogy megint sikerült döntőbe jutni.

A lábára varrt műalkotás a swindoni Reign Barbers and Tattoos szalonban készült, ahonnan a büszke szurker 2,5 órán át élőben streamelte, ahogy elkészül.

A tetoválószalon tuladonosa, Jack Wilkinson, aki egyben Thomas barátja is, elárulta, hogy ő addig nem hitte el, hogy tényleg megcsináltatja a tetoválást, míg a tű a bőréhez nem ért.

Thomas jól bejáratott műfaj követője, hiszen egy elődje az előző, 2020-as az Eb döntője előtt megcsináltatta ugyanezt:

link Forrás

(via BBC)

Kiemelt videóink