Beszólt az egyik vendégnek, a végén tízen verekedtek egy esküvőn

bűnügy
július 19., 12:02

Garázdaság miatt emelt vádat a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség 10 emberrel szemben, akik egy esküvőn verekedtek össze.

A vádirat szerint egy szóváltás fajult csoportos verekedéssé 2021. december 6-án, hajnali egy körül. Az esztergomi klubteremben tartott esküvőn az egyik férfi azt mondta egy másiknak, „már ő is nagy embernek képzeli magát”, amit az sértésnek vett, és – a megfogalmazás szerint – többször megpaskolta a hozzászóló arcát.

A két férfi ezután ököllel esett egymásnak, majd három másik ember is a szóváltást kezdő férfire támadt, akit ütöttek, rúgtak. A földön fekvő férfi bántalmazását a felesége akadályozta meg, aki ráfeküdt és kiabálni kezdett.

Erre többen bejöttek a terembe, és saját családjuk oldalán becsatlakoztak a verekedésbe, ütötték, rúgták egymást.

Az egyik férfi az őt ért rúgás miatt feldühödött, felkapott egy vodkás üveget és azzal az egyik ellenfelét nagy erővel arcon ütötte, aki emiatt erősen vérezni kezdett, őt a hozzátartozói kikísérték a teremből.

Az egyik verekedő férfinak eltört az orrcsontja, és „maradandó fogyatékosságot eredményező” szemsérülése lett.

Az ügyészség a orrcsonttörést és szemsérülést okozó férfire börtönt kért, a további kilenc verekedő férfire – köztük a menyasszony apjára – pedig pénzbüntetést kért.

Kiemelt videóink