Jennifer Aniston üzent a „gyerektelen macskás nőket” emlegető republikánus alelnökjelöltnek

külföld
július 26., 10:34

„Tényleg nem tudom elhinni, hogy ez a megjegyzés az Egyesült Államok potenciális alelnökétől származik” – írta Jennifer Aniston színésznő, aki egy Instagram-sztoriban emlegette fel JD Vance korábbi nyilatkozatát.

photo_camera Fotó: IMAGE PRESS AGENCY/NurPhoto via AFP

JD Vance 2021-ben Tucker Carlsonnak a Fox News műsorában azt mondta, az Egyesült Államokat „egy rakás gyerektelen macskás nő vezeti, akik szerencsétlenek a saját életük és a döntéseik miatt, ezért az ország többi részét is szerencsétlenné akarják tenni”.

Vance Kamala Harrist is példaként hozta fel, és arról beszélt, „a demokraták egész jövőjét gyerek nélküli emberek irányítják”, és felvetette, van-e értelme annak, hogy olyan emberek vezessék az országot, akiknek nincs ilyesfajta felelősségük.

Jennifer Aniston – aki több sikertelen lombikeljáráson van túl – azt üzente, „imádkozom, hogy a lánya elég szerencsés legyen ahhoz, hogy egy nap saját gyerekeket szüljön. Remélem, nem kell majd a mesterséges megtermékenyítést igénybe vennie, mert ön ezt is megpróbálja elvenni tőle”.

Nem véletlen Aniston megjegyzése: a reprodukciós eljárások ügye a választás egyik kulcsfontosságú kérdése.

Vance kampányának szóvivője azt mondta, Vance a Fox Newsnak adott interjúban nem azokra az emberekre tett megjegyzést, akik különböző – többek között egészségügyi okokból – nem tudnak gyermeket vállalni.

via CNN, CBS

Kiemelt videóink