Betegség miatt lemondta a koncertjét a Campus Fesztivál sztárfellépője, Rita Ora

fesztivál
július 27., 18:56

Rita Ora menedzsmentje délután arról tájékoztatta a Campus Fesztivál szervezőit, hogy az énekesnő kórházba került, így nem tud fellépni Debrecenben – közölték a szervezők.

Azt írták, Rita Ora pénteken érkezett Budapestre, ahol rosszul lett, és orvosi ellátásra szorult, de állapota továbbra sem teszi lehetővé, hogy színpadra álljon. „Az énekesnő stábja hiába dolgozott már tegnap este óta a Campus Fesztivál nagyszínpadán, sajnos az énekesnő betegsége miatt nem tudjuk megtartani a ma esti koncertet” – idézi a közlemény Süli András programigazgatót.

Rita Ora 2024. július 10-én Burbankben.
photo_camera Rita Ora 2024. július 10-én Burbankben. Fotó: ETIENNE LAURENT/AFP

Rita Ora tervezett időpontjában Rúzsa Magdi koncertjét lehet majd látni, a műsorváltozásról és egyéb információkról a fesztivál közösségi oldalain olvasható tájékoztató.

A Metal-Sheet nagyszínpad szombati fellépői: Anna and the Barbies, Zenevonat az LGT Sztárjaival, ByeAlex és a Slepp, illetve este tíztől Rúzsa Magdolna.

A fesztivál szombati zárónapján egyébként lesz Carson Coma, T.Danny, 30Y, Ossian, Kerekes Band és a Tankcsapda is ad egy akusztikus koncertet. (MTI)

Kiemelt videóink