Magyar Péter, The Man

férfi
július 29., 10:24

Magyar Péter átnevezte magát Instagramon. (Meg Threadsen is, de azt úgyse nézi soha senki.) A Tisza Párt elnökét instán mostantól úgy hívják:

magyar_peter_official_the_man, vagyis magyarítva:

Magyar Péter hivatalos (oldala), A Férfi.

Magyar Péter A Férfi első posztja ezen új név alatt egyébként egy új, róla készült naplementés fotó lett, ami mellett beolvas Orbán Viktornak, aki szerinte „tusványosi beszédében úgy beszélt, mint a kamaszsrác, akivel nem állnak szóba az osztálytársnői és ezért arról kezd el értekezni, hogy ő majd meghódítja Claudia Schiffert”.

photo_camera Fotó: Magyar Péter/Instagram

A Férfi ezután azzal folytatja bejegyzését, miszerint úgy látja, Orbán Vikor „hódítási stratégiája pedig nagyjából abban merült ki, hogy a konkurens osztálytársainak nála sportosabb testalkatát és ruházatát próbálta kigúnyolni. Észre sem vette, hogy pont magát gúnyolja ki”.

„Beszélt világrendszerváltásról, új világrendről, háborúról, békéről, csak épp annak az országnak a problémáiról nem, amelynek vezetésével megbízták. Nem beszélt a széteső egészségügyről, a klímaberendezések hiányában elmaradó gyermekműtétekről és létfontosságú kezelésekről. Nem beszélt a szétvert oktatásról, a tanár-, orvos- és ápolóhiányról. Nem szólt a 60 %-os élelmiszerinflációról, a kiürülő magyar vidékről, a Nyugat-Európába menekült majd egymillió honfitársunkról. Nem tartotta fontosnak, hogy szóljon a 3 millió létminimum alatt élőhöz. Nem foglalkozott a széthulló közszolgáltatásokkal, a leálló MÁV-val. És érthető módon nem hirdetett harcot a saját családját éltető, mindent átható korrupció ellen se” – írja posztjában a Tisza Párt elnöke, aki szerint abból, amiről Orbán beszélt, „nem lesz randi Claudia Schifferrel. De még Terikével sem”.

„A magyar emberek legkésőbb 650 nap múlva új vezetőt és irányt választanak. És nem a jelöltek testalkata és étrendje alapján fognak szavazni. Bár akár az alapján is dönthetnének, az eredmény ugyanaz lenne” – írja A Férfi, aki bejegyzését Orbán tusványosi beszédére utalva azzal a kérdéssel zárta: „tudja valaki, mi az a latte avokádó?”

Kiemelt videóink