Orbán Viktor titokban Koncz Zsuzsa-rajongó

POLITIKA
július 30., 15:36

Zenei ízlésére vonatkozó kérdésekkel sorozták meg Orbán Viktort a TikTokra felkerült videóban.

A következő párbeszéd zajlott le:

Azahriah vagy Majka? Majka.

Majka vagy Halott Pénz? Halott Pénz.

Halott Pénz vagy Ákos? Ákos a király.

Ákos vagy Bródy? Na jó, ne viccelődjünk, Ákos.

Ákos vagy Koncz Zsuzsa? Titkos Koncz Zsuzsa-rajongó vagyok, de ezt titokban tartom. Inkább kitartok Ákos mellett.

Ákos vagy Queen? Na jó, Ákos. Ákos az egy komoly dolog, a Queen pedig egy showműsor.

Ákos vagy ABBA? Ákos. Ákos a nyerő.

Ákos vagy Cseh Tamás? Cseh Tamás természetesen, mert mindennek van ősforrása, még Ákos zenéjének is. És végülis minden komoly dolog Cseh Tamáshoz megy vissza. Mégis ő az énekmondó. Az első, az igazi, az örökös, a halhatatlan énekmondó.

link Forrás


Könnyű választások

Ákos könnyű válasz volt a miniszterelnök számára, a kölcsönös szimpátia közismert.

Koncz Zsuzsát sem most vallotta be először, bár az énekesnő pár éve valószínűleg neki üzenhetett a „Mi lett veled?” című dalával. Az erősen kormánykritikus Bródyt könnyű volt letagadnia, Azahriah azonban már nem volt ennyire egyszerű eset.

Noha Azahriah keményen bírálta a kormányt az egyik dalában, tavaly az ő sikerét még kihasználta a miniszterelnök, amikor egy TikTok-videóban bevágták aláfestésnek Azahriah és Desh Rampapapam című számát, majd mikor kiderült, hogy az énekes üzenetet küld a kegyelmi botrány után, a gyerekbántalmazás ellen hirdetett influenszertüntetésre, a videó eltűnt. Később viszont egy másik TikTok-videóban Orbán megemlítette, hogy időnként megnézi az „új csillag, az Azahriah nevű csávó” „param-param” dalához készült videóklipet.

Majka és Azahriah épp a minap vitázott össze azon, hogy Ábrahám Róbert, a Pesti Srácok munkatársa felpofozta Puzsér Róbertet az utcán. Majka szerint „kijárt a pofon”, mire Azahriah azt írta, Majka nagyon illeszkedik a NER-hez, amit Majka kikért magának. Azt írta, nem kitartott zenész, és „a tököm tele a propagandamantrával, a nerezéssel, az ellenzékes tiszázással.”

(Kapcsolt kép: Orbán Viktor TikTok videója)

Kiemelt videóink