Tarantino lesajnálóan beszélt Clooney karrierjéről, mire a színész kissé megsértődött

beef
augusztus 14., 10:27

George Clooney és Brad Pitt közös interjút adtak a GQ-nak, ehhez pedig enyhén giccses fotók és videók is készültek.

Persze nem akarom senki figyelmét elterelni a lényegről, vagyis arról, hogy Clooney most közölte, kissé „irritálja” Quentin Tarantino, aki mondott róla nemrég „néhány szarságot”.

Az történt ugyanis, hogy nemrég, amikor egy interjúban filmsztárokat nevezett meg a rendező, és visszakérdeztek, hogy mi a helyzet Clooneyval, Tarantino azt válaszolta: „Ő nem filmsztár. Mondj egy filmet (amiben szerepelt – a szerk.) az ezredforduló óta.”

„Az ezredforduló óta? Ez az egész kibaszott karrieremet jelenti” – reagált most minderre a GQ-nak Clooney, aki együtt játszott Tarantinóval Robert Rodriguez Alkonyattól pirkadatig című, 1996-os filmjében.

A Guardian szemléje szerint miközben mindezen Brad Pitt nevetett, Clooneyból a következő szakadt ki: „Azt mondom, »oké haver, húzz a picsába«. Nem érdekel hogy most szarakszom vele, ő is szarakodott velem.”

Aztán ezzel folytatta: „Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ezekkel a nagyszerű rendezőkkel dolgozhattunk. A rendező és a forgatókönyv az, ami életben tart. Ezt megtanultam, miután csináltam néhány nagyon rossz filmet. Egy rossz forgatókönyvből nem lehet jó filmet csinálni. De egy jó forgatókönyvből is lehet rossz filmet csinálni. El lehet baszni.” (Guardian)

Kiemelt videóink