Bántalmazott nő kért segítséget kézjellel a kaposvári ruhaboltban

belföld
augusztus 23., 08:03

Bántalmazásra utaló kézjellel kért segítséget egy nő Kaposváron egy ruhaboltban, az egyik eladónő pedig felismerte a jelet, és feltűnés nélkül hívta a rendőrséget.

A police.hu beszámolója szerint a nő, aki mögött bántalmazója haladt, csupán ennyit mert tenni, a rendőrök azonban pár perccel azután, hogy értesítették őket, már a helyszínen voltak.

A 23 éves férfit elfogták, majd kapcsolati erőszak megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és a megelőző távoltartásról is intézkedtek.

A történteket az üzlet biztonsági kamerája is rögzítette, a rendőrség pedig ismét felhívta a figyelmet a kézjelre, amivel a bántalmazott nők szavak nélkül is jelezhetik, ha segítségre van szükségük.

photo_camera Fotó: police.hu

Ha bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális vagy gazdasági erőszak) áldozata, Önnek joga van a segítségre. Az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat a nap 24 órájában, Magyarországról ingyenesen elérhető a 06 80 205 520-as telefonszámon. NANE Segélyvonal bántalmazott nőknek: 06 80 505 101; a PATENT Egyesület jogsegély-szolgálata: 06 80 808 081.

via 24.hu

Kiemelt videóink