Őrizetbe vették a mosonmagyaróvári 20 éves lányt, aki a családtagjait és járókelőket késelt meg

belföld
augusztus 24., 18:14

Mentőhelikopter és a TEK is kiszállt a mosonmagyaróvári Fő utcára, ahol egy húszéves lány késelte meg családtagjait, majd a belváros felé vette az irányt, ahol további két embert megszúrt, számolt be a kisalfold.hu.

A lap információi szerint egy 20 éves lány először az anyját és az apját szúrta le a mosonmagyaróvári Ipartelepen (korábban még arról szóltak a hírek, hogy az anyát és a testvérét szúrta meg a lány az otthonukban). A családtagokat mentőhelikopterrel szállították kórházba. Egyelőre nem megerősített információ, hogy mindkettejük kritikus állapotban van.

A lány ezután elhagyta a lakást, a Zichy Mihály utcában egy vele szembejövő sétáló embert is megszúrt, majd a Fő utcán található dohánybolthoz ért, amely előtt egy másik embert késelt meg. Ezt követően bement a dohányboltba, ahol állítólag fenyegetőzni kezdett. A boltos erre kirohant az üzletből, majd rázárta a lányra az ajtót. Nemsokkal negyed 6 után a helyszínre érkezett öt autónyi egységgel a TEK.

A lap úgy tudja, az a lány követte el a késeléseket, aki augusztus 10-én 20.23-kor tűnt el mosonmagyaróvári otthonából, azóta nem érkezett vissza, életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen volt és a rendőrség kereste.

FRISSÍTÉS: A rendőrség közleményt adott ki a késelésről, melyben azt írják:

A rendőrségre augusztus 24-én 15 órakor bejelentés érkezett, hogy Mosonmagyaróváron két személyt megszúrtak. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy nő két családtagját megkéselte, majd a városban további két embert is megsebesített. A sérülteket a mentők kórházba szállították.

A tettest a rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének bevonásával Mosonmagyaróváron egy dohányüzletben elfogták, és a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

Az elkövető ellen a rendőrség emberölés kísérlete bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indított.

Kiemelt videóink