Bocsánatot kértek a „negatív élményekért” a káoszba fulladt budaörsi koncert szervezői

buli
augusztus 25., 20:53

A Supernova Techno Kft. bocsánatot kér a 2024. augusztus 24-ei, Budaörsi Reptéren megrendezett eseményen tapasztalt negatív élményekért. Cégünk prioritása, hogy a szórakozni vágyók rendezvényeinken a lehető legkomfortosabban érezzék magukat, ezért vendégeink visszajelzései alapján belső vizsgálatot indítunk a felelősök mihamarabbi megtalálásának érdekében

írják a koncert szervezői.

A 24 azt írja, Boris Brejcha német DJ szombati koncertjén többen rosszul lettek, majd rengetegen panaszkodtak a felelőtlen szervezésre, a közelben lakók pedig az éjszakába nyúló magas hangerőt sérelmezték.

Boris Brejcha Bourges-ban 2018. április 28-án.
photo_camera Boris Brejcha Bourges-ban 2018. április 28-án. Fotó: Guillaume Souvant/AFP

A lap munkatársa a bejutásnál az előre megvett jegyével 1,5 órát volt kénytelen sorban állni a tűző napon, majd újabb hosszú sor következett, mire 1999 forintért tudott vásárolni fél liter vizet. A szervező és az esemény Facebook-oldalát ellepték a panaszosok: azt írták, többen próbáltak segítséget kérni, végül a helyszínre kivezérelt mentők nyittattak slagokat, hogy azokból adjanak inni. A BRFK korábban közölte, hogy Tevékenység Irányítási Központjába a hangos zenével összefüggésben több bejelentés is érkezett.

Kiemelt videóink