Keresztbe fordult kamion miatt leállt a forgalom az M7-esen Budapest felé a Szegerdői pihenőhelynél

baleset
augusztus 25., 14:16

Keresztbe fordult egy kamion kora délután az M7-es autópályán, a Szegerdői pihenőhely kihajtójánál, a jármű a 178-as kilométernél a Budapest felé vezető sávokat teljesen elzárta, így megállt a forgalom – közölte az Útinform. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesethez mentőhelikopter is érkezett.

Autók várakoznak az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátkelő előtt, ahol a megnőtt forgalom miatt 6 km-es torlódás alakult ki 2018. január 6-án.
photo_camera Autók várakoznak az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátkelő előtt, ahol a megnőtt forgalom miatt 6 km-es torlódás alakult ki 2018. január 6-án. Illusztráció: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

Eközben 12:40-kor közlekedési baleset történt az M1-esen, Budaörs felé: eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött 5 autó. A balesetben két felnőtt és két gyerek megsérült, őket a mentők kórházba vitték. A helyszínelés közben kb. 2 km-es torlódás alakult ki a pályán. A forgalom a külső és a leálló sávban halad – írja a police.hu.

Frissítés: Újra teljes szélességében járható az M1-es autópálya Budaörs közelében – közölte a BRFK, miután a rendőrök befejezték a helyszínelést, és a forgalom helyreállt. Korábban öt autó ütközött össze a 18-as kilométernél, a balesetnek négy sérültje van.

Kiemelt videóink