Pécsen valakire rágyújtották a házát, Galgagyörkön egy férfi halálra szúrta a feleségét

bűnügy
augusztus 25., 19:25

Szombat hajnalban hívták a rendőrség ügyeletét, hogy a pécsi Zsolnay Vilmos úton ég egy lakóház. A tűzoltók az égő házból egy holttestet hoztak ki, és a rendőrök megállapították, hogy az ott élő halálát idegenkezűség okozta. Az elkövetőt keresik, a rendőrség emberölés bűntett miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen – írja a police.hu.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szombat délután délután érkezett segélyhívás: a bejelentő azt mondta, a házukban vérnyomokat talált, a szülei nincsenek otthon, és telefonon sem éri el őket.

A rendőrök a helyszínre mentek, és kiderült, hogy a 66 éves K. László galgagyörki házukban egy vita után négyszer mellkason szúrta a feleségét, majd a hatvani kórháza vitte, és onnan ismeretlen helyre távozott. A 48 éves nőt a szakszerű kórházi ellátás ellenére nem lehetett megmenteni, órákkal később belehalt a sérüléseibe. A férfit a BRFK Bűnügyi Bevetési osztályának munkatársai este Zuglóban elfogták, majd átadták Pest megyei kollégáiknak. Emberölés bűntettének gyanúja miatt hallgatták ki a férfit, a letartóztatását kezdeményezik – írja a police.hu.

Szombaton 15 órakor bejelentés érkezett arról is, hogy Mosonmagyaróváron két embert megszúrtak. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy nő két családtagját megkéselte, majd a városban további két embert is megsebesített. A sérülteket a mentők kórházba vitték.

link Forrás

A tettest a rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének bevonásával egy mosonmagyaróvári trafikban fogták el, és a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették. Ellene a rendőrség emberölés kísérlete miatt indított büntetőeljárást – írja a police.hu.

Kiemelt videóink