Trump mindenkit elképesztve azzal vádolta meg Kamala Harrist, hogy ő viselkedett csúnyán Mike Pence-szel

külföld
szeptember 02., 20:38

Az eleve viccbe hajló amerikai választási kampány eddigi csúcspontjaként Donald Trump a Fox Newsnak adott interjúja közben egyszer csak azzal vádolta meg demokrata ellenfelét, Kamala Harrist, hogy az rosszul bánt Mike Pence-szel, Trump egykori alelnökével.

A felvetés teljesen abszurd éppen attól a Trumptól, aki 2021. január 6-án olyan hangulatba hozta a szélsőséges támogatóiból álló, Washingtonban tüntető tömeget, hogy azok az „akasszuk fel Mike Pece-t!” skandálással mentek feldúlni a parlament épületét. A támadás reggelén Trump azt mondta Pence-nek, akitől azt várta, hogy az alkotmányt megszegve ne fogadja el az elnökválasztás Trumpra nézve kedvezőtlen eredményét, hogy

„Vagy úgy fognak emlékezni rád mint hazafira vagy úgy mint egy puncira.”

Amikor a tömeg Pence vérét kívánó kiáltásokkal megrohamozta a törvényhozás épületét, Trump annyit mondott a tanácsadóinak, hogy „Mike Pence megérdemli”. Trump később is lesújtóan nyilatkozott a neki hatalmas csalódást okozó Pence-ről.

Kamala Harris kampánya azonnal lecsapott a tényleg egészen meghökkentő megjegyzésre. A következő szöveg kíséretében posztolták ki a videót:

„Egy elképesztően szenilis pillanatában Donald Trump arról beszélt, hogy Kamala Harris volt az, aki rosszul bánt Miker Pence-szel. Világos, hogy Donald Trump nem emlékszik semmire. Retweeteld ezt, hogy minden amerikai láthassa ezt a képmutató és szenilis pillanatot.”

link Forrás

Kamala Harrisnek egyébként alig volt közvetlen ütközése Mike Pence-szel az alelnökjelölti vitájukat kivéve, de a legvadabb esemény ott is az volt, amikor Harris kétszer azzal pattinotta le a közbeszólni próbáló Pence-t, hogy „én beszélek.”

Kiemelt videóink