Orbán gyúrt

életmód
szeptember 15., 12:14

A miniszterelnök vasárnap újabb videóban számolt be arról, mennyire jól érezte magát szombaton Arnold Schwarzenegger társaságában. A Karmelitából a budai Flex Gym edzőterembe is elmentek, de arra sajnos az újabb videóetűdből sem kaptunk magyarázatot, miért nem sikerült legalább egy 2Rule-mezt ráadni a miniszterelnökre, miért kellett regular-fit ingben, gyűrűvel az ujján, bemelegítés nélkül nekiesni a mellgépnek.

Arnold Schwarzenegger rászámol Orbán Viktorra
photo_camera Arnold Schwarzenegger rászámol Orbán Viktorra Forrás: Orbán Viktor/Facebook

Mindezt úgy, hogy Orbán Viktor nemrég vallotta be, akkor is épp ilyen óvatlan volt, amikor legutóbb kettlebellel próbálta formába hozni magát. Annak az lett a vége, hogy az orvosai tanácsára abba kellett hagynia az edzést, és másfél évig fájdalmai voltak.

Vasárnap Magyar Péter is szekálni kezdte Orbán Viktor a PR-kondizás miatt. A Tisza Párt elnöke az árvízi védekezés mellől, lapáttal a kezében azt mondta:

„Több százezer homozsákot kell megtölteni. [...]Talán jobb is ez az edzés, mint ha valaki egy szürke ingben mondjuk Arnold Schwarzeneggerrel lemegy egy konditerembe.”

photo_camera Forrás: Orbán Viktor/Facebook

Orbán Viktor érdeklődött Schwarzeneggernél, hogy mennyi ideig kellene edzenie, hogy úgy nézzen ki, mint az osztrák testépítő fénykorában. Schwarzi annyit mondott, hogy először is fiatalabbnak kellene lenni, másrészt 10 évig kellene keményen gyúrnia. Végül abban maradtak, hogy fájdalom nélkül nincs fejlődést. Orbán megállapította, hogy a politikában is pontosan ez a helyzet.

Kiemelt videóink