A republikánusok is csak lesik, hogy tényleg egy 31 éves összeesküvés-hívő influenszer térítette-e el Trump kampányát a teljes őrület felé

külföld
szeptember 16., 21:07

Két szerelmes pár, mindig együtt jár – ennek a magyar gúnyversnek az angolszász megfelelőjével tette ki vezető anyagként egy miami online újság a legújabb szóbeszédet Donald Trumpról.

Az elnökjelölt olyan sokat mutatkozik ugyanis mostanában egy Laura Loomer nevű, 31 éves, szélsőjobbos, muszlimellenes influenszer-videóssal, hogy az már a bulvárra éhes újságírók és X-ezők (twitterezők) figyelmét is felkeltette, sőt humoristák is viccelnek vele az HBO-n. Főleg, hogy Trump kampányeseményeiről állítólag távol marad a felesége.

link Forrás

A Loomer-sztori nem a magánéleti szál és a bulvárhírek miatt izgalmas igazán, hanem azért, mert a nő állítólag Trump kampányára is hatással van, amit egyre többen kifogásolnak republikánus körökben.

Loomer ismert jobbos véleményvezér, X-en több mint egymillió követője van. Még egyetemistaként lett ismert „csőbe húzós”, rejtett kamerás akcióival: titokban felvette, hogy a tanáraival arról beszélget, hogy létre akarna hozni egy Iszlám Állam-barát diákszervezetet, és mit szólnak ehhez. Később a Hillary Clinton-kampányban próbálta inkognitóban készpénz elfogadására rávenni az embereket, aztán a 2016-os választásokon burkában ment szavazni, és a Clinton-kampányban dolgozó Huma Abedin nevére kérte a szavazócédulát.

Fáj, hogy egy zsidó van reflektorfényben?

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.