Magyar Pétert a köztévébe hívták, de nem megy, inkább a homokzsákoknál várja Orbán Balázst

POLITIKA
szeptember 17., 10:54

„Köszi, hogy szeptember 19-re intéztél egy talit kettőnknek, de talán hallottál róla, hogy jelenleg az egész ország (talán lassan a kormány is) a valaha volt egyik legsúlyosabb dunai árvíz elleni védelmi munkálatokon dolgozik. (....) Ilyenkor nem a propaganda adótokon kell okoskodni, hanem meg kell fogni a lapátnyél (és a munka) végét,” – üzente Orbán Balázsnak Magyar Péter, miután az M1 48 perc című műsora bejelentette, hogy a csütörtöki adásba meghívták a TISZA Párt elnökét és a miniszterelnök politikai igazgatóját, hogy „Magyarország aktuális helyzetéről beszélgessenek.” A műsor trailerét szinte az összes reklámblokk után látni az M1-en, a Híradó.hu-n hétfő óta a kiemelt hírek közt szerepel.

„Balázs, Várlak szeptember 19-én 17:00 és 18:00 óra között a Római-parton homokzsákot tölteni. A propaganda médiátok élőben közvetítheti, hogy melyikünk tölt meg egy óra alatt több zsákot. Javaslom, hogy hozd el Rogán Tónit, hogy tartsa a zsákot (tudod, két ember kell a töltéshez…). A munka közben természetesen beszélhetünk a magyar emberek életét befolyásoló elhibázott politikátokról, az Orbán-klán korrupciójáról, az egészségügyi válsághelyzetről, a naponta kigyulladó mozdonyokról,”

– folytatta Magyar az Orbánnak címzett posztot.

link Forrás

Bejegyzése végén azt írta:

„Szólj már a propaganda TV hírhamisító vezérigazgatójának, hogy eltévesztette a Szaknévsort, összekeverte a két Orbánt. A legnagyobb ellenzéki párt vezetőjeként, nekem a főnököddel van megbeszélnivalóm a magyarok nevében.”

Kiemelt videóink