Idén is indul a 444 Campus: most még fontosabb, hogy összefogjunk

444
szeptember 18., 11:05

Az elmúlt években az oktatás színvonala fokozatosan romlott, az idei tanévkezdés pedig újabb kihívásokat hozott. A tanárhiány, az elavult épületek, a hőség és a mobiltelefon-rendelet előkészítés nélküli bevezetése mind tovább nehezítik a tanítás-tanulás folyamatát.

Ahelyett, hogy csak beszámolnánk az oktatás kihívásairól, szeretnénk idén is segíteni: ezért ezért indítjuk most ősszel újra el Campus programunkat, amelynek keretében diákok és pedagógusok juthatnak ingyenes 444 és Qubit+ előfizetéshez. Hisszük, hogy a független és megbízható információkhoz való hozzáférés kulcsfontosságú ahhoz, hogy megértsük a körülöttünk zajló eseményeket és részt vegyünk a közügyekben.

Csatlakozz hozzánk és támogasd te is a 444 Campus programot, ajándékozz velünk közösen 444 és Qubit előfizetést, hogy minél több diák és pedagógus férhessen hozzá valódi hírekhez, korlátlanul!

Mi az a 444 Campus?

Campus programunk nagy sikert aratott az elmúlt években, melynek során eddig összesen több mint ezer diáknak és tanárnak tudtunk ingyenes Kör-tagságot biztosítani. Idén a kedvezményes előfizetési csomag mellé Qubit+ hozzáférést kínálunk fel és arra kérünk, ha teheted, vegyél belőlük, növeljük közösen idén is a felajánlott éves Campus-előfizetések számát!

A 444 Shopban most egy évre vásárolhatsz olyan kedvezményes Campus előfizetést, ahol minden felajánlott forintot duplán számolunk: fél évnyi tagságra elegendő pénzért egész éves 444 előfizetést adunk majd a nálunk jelentkező diákoknak és tanároknak, teljes körű Qubit előfizetéssel kiegészítve.

Itt csatlakozhatsz a 444 Campus programunkhoz

A program alakulásáról majd olvasóinkat és a támogatókat is tájékoztatjuk.

Kiemelt videóink