Semjént arról kérdezték, a Karmelitán kívül is találkozott-e Besével, mire kifejtette, nem tartozik rá a katolikus papok szexualitása

belföld
szeptember 24., 10:51
Bese Gergő atya és Semjén Zsolt miniszerelnök-helyettes a Karmelitában 2022. január 6-án.
photo_camera Bese Gergő atya és Semjén Zsolt miniszerelnök-helyettes a Karmelitában 2022. január 6-án.

Vadai Ágnes DK-s képviselő írásbeli kérdéssel fordult Semjén Zsolt miniszterelnök-helyetteshez a melegpartikon részt vevő sztárpappal, Bese Gergővel kapcsolatban. A hvg azt írja, Vadai azt kérdezte, hogy Semjén „valóban csak a Karmelitában és csak épületmegáldáson találkozott Bese Gergővel, a NER immár bukott sztárpapjával”.

Semjén válaszát azzal kezdte: „Ön az utóbbi időben feltűnő érdeklődést tanúsít a katolikus papok szexualitása iránt, és ebbéli olthatatlan érdeklődéséből nekem ír leveleket. Miért nem nekik?!? Miért tartozik ez rám?”

De Semjént arról is kérdezték, hogy Bese miért kapott díjazással járó megbízatást Nacsa Lőrinctől, a KDNP frakcióvezető-helyettesétől. „Felhívom becses figyelmét, hogy Nacsa Lőrinc esetében levelének akkor lenne értelme (bár akkor se tartozna rám), ha Bese Úr eltévelyedésének napvilágra kerülése után adott volna neki megbízási szerződést. Ez azonban évekkel korábban történt. Nacsa Képviselő Úr nem lát bele sem a lelkekbe, sem a jövőbe. Ezért képviselő és nem próféta” – válaszolta Semjén.

Kiemelt videóink