Magyar: Orbán Balázs mondatai egyértelműek voltak, nem lehet félreérteni őket

POLITIKA
szeptember 26., 22:04

„Orbán Balázs mondatai egyértelműek voltak. Nem lehet félreérteni őket!” - írta Magyar Péter a Facebookon. A Tisza Párt elnöke videójában felkérdezte a miniszterelnök politikai igazgatóját:

„Egy fegyveres konfliktus vagy a hazánk ellen intézett agresszió esetén te valóban azt a tanácsot adnád a magyar miniszterelnöknek, hogy ne védjük meg a hazánkat? Ha egy külső hatalom megtámadná Magyarországot, Balázs, te azt javasolnád Orbán Viktornak, hogy ne tanúsítsunk ellenállást? Te nem tanultad a nemzeti dalt?”

link Forrás

A miniszterelnököt pedig arra szólította fel, hogy valljon színt:

„Dolgozhat-e ön mellett politikai igazgatóként egy olyan ember, aki megalázza az '56-os mártírok emlékét, aki megalázza a több száz kivégzett honfitársunk emlékét, aki egy fegyveres konfliktus esetén nem védené meg a hazánkat?”

Itt nincs szürke, csak fehér vagy fekete, tette hozzá. Ha Orbán Viktor megvédené a hazáját egy konfliktusban, akkor Orbán Balázs nem dolgozhat mellette felelős beosztásban.

„Miniszterelnök úr, Orbán Balázsnak haladéktalanul távoznia kell, de legkésőbb október 23-a, a Magyar Forradalom és Szabadságharc 68. évfordulója előtt!”

- zárta a videót a Tisza Párt elnöke.

Kiemelt videóink