Terhes lett, ezért ölte meg a 12 éves tiszarádi lányt 32 éves férfi

bűnügy
szeptember 26., 20:10

„Örökre a rácsok mögött! Meg is érdemlem” - mondta az RTL Híradójának az a 32 éves férfi, aki beismerte, hogy a hétvégén megölt egy 12 éves tiszarádi lányt. Részeg volt, nem emlékszik mindenre. Állítása szerint a lány azt mondta, hogy gyermeket vár tőle, ezen vesztek össze annyira, hogy rátámadt és puszta kézzel megfojtotta egy erdőben. A holttestet otthagyta, felült egy buszra és hazament. Szerinte a lány anyja tudott a viszonyukról, de a nő ezt tagadja. A 32 éves férfit letartóztatta a bíróság.

A lány egyik családtagja vasárnap tett bejelentést a rendőrségen, elmondása szerint a lány előző nap az otthonában megsérült, és a család egy férfi ismerőse kísérte Nyíregyházára orvosi ellátásra, ahonnan nem érkeztek haza. A rendőrök nagy erőkkel kezdték keresni az eltűnt gyereket, pár órán belül megtalálták a lányt korábban elkísérő 32 éves gávavencsellői férfit. B. D. a kihallgatása során a nyomozókkal közölte:

a kislánnyal „szerelmi kapcsolatban álltak”, és az orvosi ellátás után Nyíregyházán sétálni indultak, majd egy erdős területre mentek, ahol összevesztek, és a vita hevében megfojtotta és sorsára hagyta a lányt.

Kiemelt videóink