Elfogták a késes taxirablót

bűnügy
október 04., 15:30

Alig két nap alatt elfogták a rendőrök azt a 27 éves férfit, aki késsel rabolt ki egy taxist Budapest október 2-án éjjel, írja a Police.hu. A beszámoló szerint L. Antal szerda éjjel rendelt autót egy józsefvárosi kórházhoz és egy XVIII. kerületi kisbolthoz fuvaroztatta magát, amíg a taxis kint várt, bemászott a kerítésen, és az udvaron lévő hűtőből alkoholt lopott.

Zsákmányával visszaszállt a taxiba, beült a sofőr mögé, és az oldalához szorított egy hegyes tárgyat. Ezután arra utasította a taxist, hogy üljön át az anyósülésre, majd beült a volán mögé, és a Jég utcához hajtott az autóval. Amikor megálltak, felszólította a taxist, hogy adja át a pénzét, iratait és a telefonját. Az elkövető ezután kiparancsolta a sofőrt az autóból, majd elhajtott.

A XVIII. kerületi rendőrök hajtóvadászatot indítottak, Antalt még aznap azonosították. Közben jelentkezett a rendőrségen egy férfi, akinek 800 ezer forintért eladta az 5 millió forint értékű taxit. Antalt péntek délben Pestszentlőrincen, egy garázssor előtt fogták el, rablás bűntett és lopás vétség gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Majd börtönbe vitték, mert időközben kiderült, hogy nem kezdte meg egy korábbi börtönbüntetését.

Kiemelt videóink