Átutazta a fél világot, hogy megnézzen egy törpe vízilovat

idióta rekordok
október 07., 08:18

„Ő egy kis fénypont a világban, mikor annyi minden történik... a rózsás kis arcocskája, annyira drága” – ezt a New York-i Molly Swindall mondta, aki személyesen akart találkozni a világ új szenzációjával, Moo Denggel, egy bébivízilóval. Pontosabban egy bébi törpe vízilóval, aki a thaiföldi állatkertben született nemrég. Swindall ezért átutazta a fél világot, a CNN pedig beszámolt róla.

A nyáron született babavíziló a TikToknak köszönhetően lett sztár, nevét egy thai húsgombócról kapta.

Swindall megszállotként imádja Moo Denget, azt mondta, amint meglátta TikTokon a kisállatot, tudta, hogy minél előbb el kell utaznia Thaiföldre, hogy a saját szemével lássa. „Látni akartam őt, amíg még megvan benne a fiatalságából fakadó lendület és energia.”

Mindössze 30 órát töltött Thaiföldön, ahova New Yorkból Londonon keresztül repült, erre pedig kicsivel több mint ezer dollárt, vagyis körülbelül 370 ezer forintot költött el. Swindall egyébként nemcsak Moo Deng megszállottja, Taylor Swiftet is hasonlóan imádja.

És még csak nem is Swindall az egyedüli megszállottja a kisállatnak: Moo Deng születése óta látványosan nőtt a Kheow Open Zoo állatkert látogatóinak a száma, a legtöbben pedig a törpe vízilóra kíváncsiak. Nem véletlenül:

link Forrás
Kiemelt videóink