Egy gyógyszertár, ahol otthon érezheted magad!

hirdetés
október 09., 10:23
ad

Ha a gyógyszertár felkeresése a cél, akkor általában megfázásról, fájdalomcsillapításról, vagy egyéb, az egészségi állapottal összefüggő feladatról van szó. Sokak fejében él még mindig az a kép, hogy a gyógyszertárak egyfajta korszerű igényekkel nem összeegyeztethető módon üzemelnek, hosszas sorban állással és szűkös kínálattal megnehezítve a vásárlást. Az Unipatika rácáfol az előítéletekre, hiszen fogyasztóként egyfajta drogéria-szerű élményt kínál.

Frekventált elhelyezkedés vagy kényelmes rendelés – Mindkettővel vár az Unipatika!

A Mammut, Corvin, Westend és Tesco Budaörs területén elérhető patikákban 9-21 óráig válogathatunk a hagyományos gyógyszerek, a vény nélkül kapható készítmények, az étrend-kiegészítők és a dermokozmetikumok minden korábbinál szélesebb kínálatából. Az Unipatikánál nem fordulhat elő, hogy nincs raktáron egy termék, ennek előnyeit pedig az online rendelés során is élvezhetjük. Ha ugyanis nincs kedvünk kimozdulni a 4 fal közül, akkor is hozzájuthatunk a szükséges termékekhez.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan a vényköteles termékek apropóján személyesen keresik fel az Unipatika gyógyszertárat, ami egy egészen újszerű élményt nyújt a vásárlóknak. Az egyszerű, letisztult vonalak leginkább egy drogériát juttatnak eszünkbe, ám közben mindent egy helyen találhatunk meg, ami az egészség megőrzéséhez, vagy szükség esetén annak helyreállításához szükséges.

Helyes bőrápolási rutin dermokozmetikumokkal

Az Unipatika szakemberei is azon az állásponton vannak, hogy a dermokozmetikumok minden korosztály számára kínálnak megoldásokat a legkülönfélébb bőrproblémákra. Legyen szó tinédzserkori pattanásokról, felnőttkori ráncokról vagy érzékeny bőrről, a megfelelő készítmények használatával jelentős javulást érhetünk el. A helyes bőrápolási rutin kialakítása és az egyéni igényekhez igazított termékek kiválasztása hosszútávon hozzájárulhat a bőr egészségének és szépségének megőrzéséhez.

Nem szabad elfelejteni a fényvédelem fontosságát sem, hiszen a nap káros sugarai minden korcsoport számára veszélyt jelentenek. Az UV-sugarak nemcsak gyorsítják a bőr öregedését, hanem növelhetik a bőrrák kialakulásának kockázatát is. A megfelelő fényvédő krémek használata tehát minden bőrápolási rutin elengedhetetlen része kell, hogy legyen. Az SPF-tartalmú készítmények védelmet nyújtanak a nap káros hatásai ellen, és segítenek megőrizni a bőr egészségét. Az Unipatika kínálatában többféle fényvédő, napvédő készítményt is megtalálhatunk, akár a dermokozmetikumok képviselte színvonalon.

Személyre szabott tanácsadás bőrápoláshoz

A dermokozmetikumok hatékony alapanyagokat nyújtanak mindenkinek, aki szeretné bőrét ápolni és megóvni a káros hatásoktól. A helyesen megválasztott készítményekkel minden életkorban elérhetjük a kívánt állapotot, legyen szó tiszta, hidratált vagy ránctalan bőrről. Fontos, hogy mindig figyelembe vegyük egyéni bőrtípusunkat és igényeinket, és ennek megfelelően érdemes választani. Az Unipatikában személyes tanácsadással is találkozhatnak a tudatos bőrápolás iránt érdeklődők.

Hozzáértő támogatás a gyógyszertári szakdolgozóktól

Helyettesítő gyógyszerre lenne szükség? Hatékony, jól felszívódó étrend-kiegészítőt keresne? Fontosnak tartja, hogy a dermokozmetikumok között valóban a bőröd sajátosságainak megfelelőre essen a választásod? A gyógyszertári környezetben gyakran szembesül azzal az átlagember, hogy messze nem tud annyit a témáról, amennyit kellene. Ilyenkor tesznek nélkülözhetetlen szolgálatot a megfelelő hozzáértéssel rendelkező gyógyszertári szakemberek. Az Unipatikánál személyre szabott dermokozmetikai tanácsadás vár, s ettől máris úgy érezheted magad, mintha valamelyik drogériába tértél volna be. Itt kapcsolódik egymáshoz az emberközpontú hozzáállás és a maximális szakértelem.

Barátságos enteriőr, áttekinthető termékkínálat

Az áttekinthetőség az offline és az online vásárlás során is kiemelt jelentőséggel bír. Az Unipatika úgy alakította ki a frekventált elhelyezkedéssel bíró patikáit, hogy ott a betérő vásárló komfortosan érezze magát, és könnyen megtalálja a keresett termékeket. A drogéria-szerű kialakítás különösen nagy népszerűségnek örvend a mai kor fogyasztóinak körében, hiszen a nem vényköteles készítményeket így saját maguk választhatják ki, a számukra ideális ár-érték arányban. A kategóriákba szedett termékek a webshopban is kényelmes vásárlást tesznek lehetővé, ráadásul az online rendelés kényelmét kínálva.

Gyógynövényes készítmények? Érdemes felfedezni a természet patikáját!

A természet patikája mindig is felkeltette az emberek érdeklődését, és az évezredek során összegyűjtött tudás mára ismét előtérbe került. A gyógynövényes készítmények kifejezetten hasznosak lehetnek azoknak, akik a modern orvoslás mellett vagy helyett keresnek alternatív megoldásokat. Az ilyen természetes alapú termékek széles spektrumban nyújtanak támogatást, legyen szó akár az immunrendszer erősítéséről, stresszkezelésről, vagy a mindennapi közérzet javításáról.

Azok számára, akik életvitelükben is előnyben részesítik a holisztikus szemléletet, a gyógynövényes termékek kiválóan illeszkednek a mindennapjaikba. Az immunrendszert erősítő, nyugtató, illetve az emésztést támogató készítmények mind hozzájárulnak a testi-lelki harmónia eléréséhez. A természetes orvoslás kedvelői nagyra értékelik azokat a hagyományos módszereket, amelyeket már generációk óta alkalmaznak eredményesen.

Természetes erővel a szezonális megbetegedések ellen

A téli megfázások és influenzás megbetegedések megelőzése érdekében a gyógynövények ideális választásnak bizonyulnak. Az echinacea, a bodza és a csipkebogyó mind olyan növények, amelyek évezredek óta ismert immunerősítő hatással bírnak. A rendszeres használatukkal nemcsak a szervezet védekezőképességét növelhetjük, hanem a gyógyulási folyamatot is felgyorsíthatjuk.

Az Unipatika folyamatosan bővülő kínálatával, stílusos és letisztult belső tereivel, óriási online kínálatával méltán nyeri el újabb és újabb fogyasztók tetszését.