Tiszaszentimrén is találtak valamit, ami hasonlít az Új-Fundlandon talált titokzatos tésztaszerű kupacokhoz

ÉLET
október 13., 21:07

Vasárnap írtuk meg, hogy már a BBC is foglalkozott azzal, hogy az új-fundlandi tengerparton még szeptember közepén sokszáz darab szokatlan, durván öklömnyi keltésztagombócra emlékeztető külsejű és állagú valamit találtak. Még folyik ezek vizsgálata, így azt sem tudni egészen biztosan, hogy élőlények-e egyáltalán vagy egészen mások. Íme egy példány:

Cikkünk olvasása után jelentkezett olvasónk, X, azzal, hogy október 6-án Tiszaszentimrén a háza udvarán különös dolgot talált a fűben, ami igencsak hasonlít az Új-Fundlandi Ismeretlenekre.

Először is itt a fotó róla:

Közelebbről így nézett ki:

X. leírása szerint a Dolog krémszerű állagú, durván öklömnyi, kelttésztára emlékeztető csomó volt, amit mintha odapottyantott volna valaki a fűbe. X. eleve kiváncsi természetű, ráádásul volt tapasztalata bagolyköpettel, így meg is piszkálta a Dolgot, hátha valami olyasmi. De nem az volt, hanem

„kívül világosszürke, homogén pép. Puha, nem darabos. Megkeverve belül kissé krémszínes, levegőn beszürkül.”

Az új-fundlandi lelethez hasonlóan ez sem volt büdös egyáltalán, X.-nek tűnt sem kakának, sem hányásnak. Bagolyköpet sem volt, mert nem volt benne sem szőr, sem csont.

A Dolog valami kevésbé ismert gombafajtól kezdve egy csomó minden lehet persze.

Természetesen nem állítom, hogy ez ugyanaz, mint amit Kanadában találtak, de hasonlítani mindenképp hasonlít és - egyelőre - erről sem tudni, hogy micsoda. Ha találkoztál már ilyesmivel, van tipped vagy tudni véled, mi ez, kérlek írj levelet a szilyl KUKAC 444.hu címre VALAMI subjecttel!