Gyurcsány is felugrott a Rogán által elindított, majd Magyar Péter irányításával maximális sebességre gyorsuló péniszvonatra

POLITIKA
október 15., 09:34

Gyurcsány Ferenc is megszólalt a magyar közéletet napok óta meghatározó témával, Magyar Péter péniszével kapcsolatban. A Demokratikus Koalíció elnöke rutinos politikusként felmérte a helyzetet, öt napot kivárt, majd elfoglalta az egyetlen, eddig betöltetlen pozíciót.

Miközben a támadásból villámgyorsan védekezésbe kényszerült kormánymédia sunnyog, Magyar pedig már túl is tolja az újabb, sikeresen a saját javára fordított kommunikációs panelt, addig Gyurcsány a józanság hangján igyekszik szólni a nemzethez.

Gyurcsány legújabb videóját velős kinyilatkoztatással indítja. Úgy érzi, mintha a konzervatív oldalon a péniszpolitizálás váltotta volna fel a nemzeti politizálást. Szerinte ez bizony magyar unikum.

A kialakult helyzetben úgy véli, nekünk is fel kell tennünk önmagunknak a kérdést: „vajon rendben van-e az az ország, ami azt a visszajelzést küldi ezeknek a politikusoknak, hogy ez rendben van, jópofa, és tegyünk rá még egy lapáttal?”

Gyurcsány Ferenc
photo_camera Gyurcsány Ferenc Fotó: Bankó Gábor/444

Gyurcsány gyorsan tisztázza, hogy nem prűd, és nem is akar az lenni. Sőt, még az is lehet, hogy néha túlságosan szabadszájú.

Viszont ennek ellenére is úgy gondolja, „igen nagy baj van, hogyha a haza dolgai férfi nemiszervek bemutatására kezdenek el egyre inkább koncentrálódni. Ez olyan fajta eltorzulását mutatja a magyar közéletnek, amelyből nincsen normális holnap, vagy élhetőbb ország.”

Gyurcsány hangsúlyozza, hogy „nem lehet mocsokban fürdetni a jövő reményét, mert aki így tesz, előbb-utóbb mocsokban fogja fürdetni magát az országot is”. Miután levonta a következtetéseket a péniszügyből, a DK elnöke politikustársait is felszólítja. „Térjünk vissza a hazafias politizálás tisztességes programjához.”