Egy angyalföldi technikum két tanára kerülhetett szexuális kapcsolatba diáklányokkal

belföld
október 19., 08:22

Egy angyalföldi technikum két tanáránál merült fel, hogy szexuális kapcsolatba bonyolódott az intézményben tanuló lányokkal, az érintett dolgozókat felfüggesztették – írja a Telex.

A lap két napja küldött kérdéseket a XIII. kerületi technikumnak az üggyel kapcsolatban, de egyelőre nem kaptak választ.

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal viszont azt közölte a Telex megkeresésére, hogy a technikum vezetője névtelen bejelentés alapján feljelentést tett a nyár folyamán az illetékes hatóságoknál, az ügyben pedig jelenleg rendőrségi eljárás van folyamatban. A lap értesülései szerint az üggyel nem a XIII. kerületi rendőrség, hanem a II. kerületi foglalkozik, az érintett diáklányokat szerdán ki is hallgatták a rendőrök.

A BRFK Kommunikációs Osztálya csütörtökön közölte, hogy „egy XIII. kerületi oktatási intézmény kapcsán tett feljelentés alapján a BRFK II. Kerületi Rendőrkapitányság folytat nyomozást kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt”. Akkor gyanúsítottat az üggyel kapcsolatban még nem hallgattak ki.