Új szintre süllyedt Trump: egy híres golfozó péniszméretével poénkodott

külföld
október 21., 07:28

Több mint 10 percig méltatta és a barátjának nevezte Donald Trump a pennsylvaniai Latrobe repülőterén tartott beszédében Arnold Palmer golfozót, majd a végén azon poénkodott, mennyire nagy* a pénisze.

Azt mondta, „ez az ember erős és kemény volt. És nem vagyok hajlandó kimondani, de amikor a többi profival együtt zuhanyozott, amikor kijöttek onnan, azt mondták: „Ó, Istenem, ez hihetetlen”.”

A tömeg szórakozott ezen, mire Trump annyit reagált, „el kellett mondanom a zuhanyzós részt, mert igaz. Mit mondhatnék? Őszinték akarunk lenni”.

link Forrás

A 2016-ban elhunyt golfozó a nyugat-pennsylvaniai városban nőtt fel, róla nevezték el helyi a repteret.

Trump nem sokkal később „szar alelnöknek” nevezte Kamala Harrist.

Donald Trump
photo_camera Donald Trump Fotó: WIN MCNAMEE/Getty Images via AFP

A rendezvényről tudósító New York Times szerint Trump a vulgaritás új szintjére süllyedt a durva sértésekkel. Az újságíró szerint nem világos, hogy Trump kirohanásai és sértegetései a kampány miatti frusztrációját jelzik-e, vagy csak reflexszerűen szórakoztatni akarja a közönségét. A támogatói mindenesetre élvezték a show-t, ugyanakkor a megnyilvánulásai el is idegeníthetik a bizonytalanokat.

Trump azzal is Harrisnek üzent, hogy vasárnap rövid időre beállt egy McDonald’sba dolgozni.

photo_camera Fotó: POOL/Getty Images via AFP

Trump ugyanis kétségbe vonja, hogy Harris diákként valóban egy ilyen gyorsétteremben dolgozott volna, mint ahogy az állítja.

*JAVÍTÁS: Elnézést kérünk, a cikkben eredetileg véletlenül azt írtuk, hogy „kicsi” péniszről beszélt a volt elnök, de valójában nagyról.