Borízű há #215: Édesanyám párducmintás bundája és a rendszer lényegéből fakadó baleset [rövid verzió]

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Az előfizetők (de csak a Belső kör és Közösség csomagok tulajdonosai!) már szombat hajnalban hozzájutnak legfrissebb epizódunk teljes verziójához. A most publikált, ingyen meghallgatható verzió tíz perccel rövidebb. Itt írtunk arról, hogy tudod meghallgatni a teljes adást.

Radikálizálódó műsorunk górcső alá veti a górcsövet.

  • 00:36 Kézigránát. Személyes emlékeink és közéleti szerepe. Orbán és a katonaság. Orbán és az árnyékbox.
  • 04:49 Zelenszkij és Orbán lelke. A rendszer lényegéből fakadó baleset. Vietnámi lájkok a honvédelemért.
  • 08:20 A szerb példa. Branko Milanovic különvéleménye. Na de mi a cél? Angela Merkel hibái.
  • 12:57 A török példa. A szúfi dervis fotója. Erdogan nemzetközi beágyazottsága. Akkor már inkább erőszakmentes autokráciát.
  • 16:35 A baleset valódi felelőse. Támadó hadművelet titkárnőkkel.
  • 20:02 A pillanat uralása zebrás viccekkel. A ciprusi diploma.
  • 23:08 A történelem egyik legnagyobb bankrablás. Maradona és a kubai bolondok. Jeruzsálem-szindróma és egyéb pszichotikus krízisek.a
  • 25:48 Női divat Hollandiában. Venezuelai gyerekek Terézvárosban. Ez neked infláció? Női divat Szolnokon 1960-ban. Édesanyám párducminás bundája.
  • 31:32 A rotterdami kajapiac. A lisszaboni Time Out-piac. Tervek a Corvin aljába. Főétel 5000-ért. A holland csokireszelék.
  • 36:59 Kvíz: Italian pilsner.
  • 40:19 Háborús grupcset. Svejk Amerikában. Hadügyminiszter pia nélkül. Witkoff Moszkvában.
  • 46:49 A sztori nem vicces része. Inkább Vasco da Gama. Ez kevés lesz a húszik ellen.
Kapcsolódó cikkek
Legfrissebb podcastjaink

Van-e egyáltalán olyan, hogy kínai konyha?

Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.

444.hu
podcast

Borízű hang # 248: Levillog a Két Mackó [H]

Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Ami a nagy vállalati vagyonok hatékony működtetéséhez elengedhetetlen: mi az a kontrolling és kinek kell egyáltalán?

A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom

Nem csak talpon maradni, de fejlődni is: kinek és mire jó a kontrolling?

Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom

Borízű hang #246: Eddig, és ne tovább! – A borizuhang.hu és az Országos Kamupárt-klaszter a kínai csirkeláb mellett, a szaunázóbűnözés ellen [rövid verzió]

Hétfő van, szabad a Borízű! ByeAlexet kipécézték, Orbán kínaiban, nyugdíj helyett Himars, felszólalás a szaunázóbűnözés ügyében, kamupárt-spektrum és -klaszter, utolsó elsőzők, egy kupica Salmiakki, csak az íze kedvéért, szmog. Ja, és lesz élő! (De Orbán gépén ki a Leslie Nielsen?)

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast