Archívum

2017. november 24.

Terebélyes bulispektrum

Nagyon sűrű hétvége jön, itt a hiperrészletes programajánlónk.

Szijjártó: A miniszterelnök minden külföldi útjának jó oka van

A külügyminisztert azzal kapcsolatban kérdezték Brüsszelben, hogy Orbánnak 3 olyan svájci útja is volt, aminek a hivatalos kormányzati kommunikációban semmi nyoma nincs.

Kövér László a sztálinizmusról szóló konferencián felszólalt a „magánhatalmak érdekeit kiszolgálni hivatott úgynevezett demokráciák” ellen

Az újságírókat a Parlamentből előszeretettel kitiltogató házelnök a szovjet diktatúraexportról szóló konferencia fővédnökeként inkább a pokoli nyílt társadalmat szapulta. Szerinte valakik meg akarják szüntetni az emberek identitását.

Felrobbantottak egy mecsetet Egyiptomban

Legalább 85 ember meghalt, 80-an pedig megsérültek, amikor a pénteki ima alatt bombát robbantottak egy mecsetnél a Sínai-félszigeten, Bir al-Abedben, majd tüzet nyitottak a hívőkre. A szemtanúk szerint a célpontok az egyiptomi biztonsági erők tagjai voltak. A merényletet egyelőre senki sem vállalta magára, de a térségben az iszlamista felkelők 2013 óta harcolnak a hatóságok ellen, mióta megdöntötték Mohammed Morsi elnök hatalmát. Azóta több száz rendőrt, katonát és civilt öltek meg. Frissítés: több mint 120 halott van már, és a számuk nő. (BBC)

Nagy cégek hívták vissza a hirdetéseiket a Youtube-tól a botrányos gyerekvideók miatt

Sokkolta és felkavarta a cégeket, hogy olyan videók alatt futottak a hirdetéseik, amikben a gyerekeket súlyosan kihasználják.

Végrehajtást kértek a Fideszre, mert nem hajlandó bocsánatot kérni amiatt, hogy hazudott a Helsinki Bizottságról

A kormánypárt máig nem tett eleget a jogerős bírósági ítéletnek, pedig Halász János azt mondta, a „bíróság ítéletét pedig végre kell hajtani”.

Mentősként életeket mentett, most idősek fojtogatásával vádolják

Vác egyik legjobb mentőse volt, most mégis azzal vádolják, hogy gézszalaggal fojtogatott egy 90 éves nőt a pénzéért.

Emmerson „Krokodil” Mnangagwa lett Zimbabwe új elnöke

Mugabe gyakorlatilag abba bukott bele, hogy megpróbálta kitúrni a hatalomból.

A Diósgyőr kéri az MLSZ-től, hogy Kassai Viktor ne vezethesse a csapat meccseit

A DTVK vezetése azért döntött így, mert a játékvezető beperelte Lipták Zoltán csapatkapitányt. A klub szerint a fegyelmi eljárásban felvetődött, hogy Kassai rasszista megjegyzést tett a DVTK egyik, ma már Felcsúton játszó focistájára.

Nem csak paráztatják, ki is használják a gyerekeket Youtube-on

Azoknak teszik ki videóikban saját gyerekeiket, akiktől a legtöbb szülő a legjobban félti őket. A gyerekeket veszélyeztető videók miatt most rengeteg csatornát töröltek, a YouTube szigorítást ígér.

„I'm a legend!” – üvöltötte az őrjöngő férfi a londoni vasútállomáson, mielőtt a rendőrök áramot vezettek bele

Egy évvel később kikerült a mindenkit veréssel fenyegető férfi leszereléséről készült videó, így már tényleg legenda lehet.

Milyen szerencse, hogy ma már lehet egyszerűbben is fizetni, mint mondjuk mókusbundával

Milyen lenne a pénztárcánk, ha ma is mókusprémmel, sóval vagy sajttal kellene fizetni a benzinkútnál vagy a mekiben, mint régen?

Tovább a múltba
;