Végleg lelép a Kisvárda hol fogfájós, hol térdbajos brazil kapusa

2020 január 7., kedd 10:31
3

Már az is fura volt, hogy került Magyarországra, egészen pontosan Kisvárdára 2018 nyarán a brazil Felipe, aki bár 34 éves volt, erősen túl a karrierje csúcsát jelentő Corinthianson és a Flamengón, azért az NBI legjobb kapusa lett. Vele kapcsolatban végig az volt az ember érzése, hogy mintha itt jött volna rá, mekkora tévedés volt Kisvárdára szerződnie, igazolva ezzel a helyi fociatyaúristen, Révész Attila mondását, miszerint „a világ végére nem fog lejönni értelmes magyar játékos”.

Fotó: kisvardafc.hu

Fél évvel az érkezése után már félmilliós euróért vitték is volna Felipét, de Révész nem engedte el. Tavaly nyáron aztán elfelejtett visszatérni Brazíliából, azt üzente, hogy fogműtétje volt, de amúgy sem akar együtt dolgozni Révésszel, aki nem tiszteli a sportolóit és alkalmazottait. Felipe aztán jó pár hét késéssel, de újra megjelent Kisvárdán, ősszel még védett, de a szünet előtt két héttel megsérült, és Brazíliába repült, hogy megműtesse magát. Kiderült, hogy semmiféle műtétje nem volt, de levelet küldött a Kisvárdának, hogy ne számítsanak már rá, mert visszavonul. Megköszönte az elmúlt 18 hónapot, szerinte ő mindig a legjobbját adta, de

„de a motivációm is megváltozott, a térdem sincs a legjobb állapotban, harmincöt évesen más alternatívákat is kell keresnem, mint amit a futball biztosít számomra, szeretnék több időt tölteni a családommal is. Ne gondolják, hogy az áll a háttérben, hogy máshol szeretném folytatni a pályafutásomat, ennek jeleként a játékjogom felszabadítását sem kérem. Végezetül szeretnék mindent megköszönni a Kisvárdán töltött időszakért, és további sok siker kívánni a csapatnak. Remélem, számíthatok a megértésükre, minden jót kívánok!”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt