A járványhelyzet közben támogatta meg a kormány 300 millióval a Haladás stadionjának üzemeltetését

magyar foci
2020 április 24., 14:14
comments 44

Március 30-án, a járványhelyzet közepén állapodott meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Szombathelyi MÁV Haladás Sportegyesület arról, hogy több százmillió forinttal támogatja a jövőben a költségvetés a szombathelyi sportkomplexum működtetését. Az idei évre vonatkozó 300 millió forint átutalását az aláírás utáni napokra ígérték, írja az mfor.hu.

Tehát a kormány az adófizetők pénzéből ad támogatást az adófizetők pénzéből felépített szombathelyi stadion üzemeltetésére.

A 16 milliárd forintból épült, 2017-ben átadott komplexumát a költségvetési támogatás nélkül nem tudná fenntartani az egyesület, az önkormányzat és az NB II. 17. helyén álló Haladás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.