A Bayern könnyedén jutott a BL-döntőbe

bajnokok ligája
2020 augusztus 19., 21:03
comments 3

A Bayern München lesz a PSG ellenfele a Bajnokok Ligája-döntőben vasárnap. A német csapat 3-0-ra győzte le a Lyont a második elődöntőben.

A Bayern a negyeddöntőben ugyan legyilkolta a Barcelonát 8-2-re, az elődöntő nem úgy indult, hogy a bajorok újabb gálát rendeznek. Simán vezethetett volna Lyon 2-0-ra, előbb Depay hagyott ki egy helyzet

link Forrás

majd Ekambi lőtt kapufát.

link Forrás

Aztán jött Gnabry a 18. percben, és hatalmas góllal jelezte, hogy a Bayern is a pályán van.

link Forrás

Gnabry aztán duplázott a 33. percben, a Lyon pedig hitehagyottana tolta le az első félidő maradék részét.

link Forrás

A második félidőben a franciák próbáltak gólt szerezni, de elügyetlenkedték a helyzeteiket, a döntőre tartalékoló németek pedig csak azért pörögtek fel, hogy ne szakadjon meg Lewandowski sorozata, és ahogy a szezon összes BL-meccsén, ezen is szerezzen gólt. Végül összejött, Lewandowski a 9. meccsén a 15. gólját szerezte, Gnabryval közösen 24 gólnál járnak.

A Gnabry-rajongónak pedig íme egy összeállítás a korábbi BL-góljairól.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.