Neymar rossz helyre üzent, a döntő olasz partjelzője pedig koronavírusban elhunyt édesapjának a képét mutatta meg

bajnokok ligája
2020 augusztus 24., 13:27
comments 5

A Bayern által 1-0-ra megnyert BL-döntő után figyelt fel a világ Lorenzo Manganelli partjelzőre. Asszisztens általában csak akkor kerül a figyelem középpontjába, ha elnéz egy lest, de itt most nem erről van szó.

Manganelli megirigyelhette a játékosokat, mert a kivonulásnál megsimogatta a kupát.

Aztán a szívére tett kézzel hallgatta a BL-dalt.

link Forrás

Majd a meccs végén megcsókolta a részvételért kapott érmet.

link Forrás

De a legmeghatóbb pillanat az volt, amikor Manganelli a kamerának megmutatta a koronavírusban elhunyt édesapja fényképét.

Érzelmes pillanata volt Neymarnak is. A lefújás után a PSG elszomorodott sztárját a bajorok védője, Alaba vigasztalta.

link Forrás

Vélhetően ezt a sportszerű gesztust akarta megköszönni Neymar, amikor a Twitteren azt írta, hogy „A vereség a sport része, mi mindent megtettünk, a végsőkig harcoltunk. Köszönöm a biztatást mindenkinek!”, majd a poszt végén gratulált a „Bayer”-nek. Ami ugyan csak egy betű eltérés, de az már egy másik csapat, a Leverkusen.

Akik nem hagyták ki a ziccert, válaszoltak Neymarnak.

link Forrás

Azt írták, hogy bár nem tudják, miért jár nekik a gratuláció, mert nyaralnak és FIFA-znak, de azért kösz. (NSO és NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.