A mindennél is többet tett a Köbenhavn, hogy sikerüljön öngólt szereznie

európa-liga
2020 október 02., 10:09
comments 17

Olyan góllal jutott be a Rijeka az Európa-liga csoportkörébe, amit a térdüket csapkodva nézhetnek meg újra és újra a hazaúton Koppenhágából.

A felhőtlen szórakozás úgy indult, hogy Nelsson a labda helyett egy lendületes érkezéssel az ellenfél derekába és kicsit a saját csapattársába szállt bele. Az így megkímélt játékszer a horvátoknál kötött ki, amivel Andrijasevic megindult a kapu felé. Nelsson igyekezett menteni a menthetőt, majdnem utol is érte az ellenfelet, amikor a horvát helyett őt repítette az égbe Sigurdsson. Ezután már csak egyetlen apró segítség kellett a gólhoz, a kapufáról kipattanó labdát kellett a hálóba juttatni. Miután Ankersent nem rúgta fel saját csapattársa, oda tudott érni a kapu elé, és teljesítette a küldetést. Az pedig, hogy a végén bele is akad a hálóba, már csak olyan hab az öngólon, mint a filmek végén a feliratok között elrejtett vicc.

link Forrás

Igen, természetesen így az igazi:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.