Zidane-cselt akart csinálni a pálya közepén a ZTE kapusa, sokkal jobban sikerült neki, mint a névadónak valaha

magyar foci
2020 október 19., 04:02
comments 18

A Paks-ZTE bajnoki 75.percében 2-1-re vezettek a hazaiak, amikor sikerült kiugratniuk Balogh Balázst, aki a védőit méterekkel megelőzve loholt az egerszegi kapu felé, ám jött, sőt inkább rohant szembe Demjén Patrik kapus, aki hatalmas bravúrt mutatott be. Bár Baloghnak ott volt a pálya teljes szélessége, hogy megkerülje, fogalmatlanul tolta meg a labdát, amibe Demjén bele tudott piszkálni és megszerezte azt. De a diadal pillanatában Demjént meglegyinthette az érzés, hogy “élünk és meghalunk, de milyen nyomot hagyunk a világban?” és úgy döntött, hogy ha nem is örök, de hosszú évekre szóló emléket állít magának. Ezért ahelyett, hogy kibombázta volna a labdát, majd a társak bravóit besöpörve visszakullog a kapujába és mindenki elfelejti az egészet, fogta megát, és megpróbálkozott egy Zidane-csellel.

Aki nem ismerné, így néz ki a Zidane-csel - a mozdulatsor angolul a Zidane Roulette névre hallgat - a névadótól:

link Forrás

És így Demjén Patriktól:


Mivel nem is kérdés, melyiknek nagyobb a szórakoztató értéke, a mozdulat neve mától, ha van igazság a Földön, Demjén-csel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.