Zidane-cselt akart csinálni a pálya közepén a ZTE kapusa, sokkal jobban sikerült neki, mint a névadónak valaha

2020 október 19., hétfő 4:02
18

A Paks-ZTE bajnoki 75.percében 2-1-re vezettek a hazaiak, amikor sikerült kiugratniuk Balogh Balázst, aki a védőit méterekkel megelőzve loholt az egerszegi kapu felé, ám jött, sőt inkább rohant szembe Demjén Patrik kapus, aki hatalmas bravúrt mutatott be. Bár Baloghnak ott volt a pálya teljes szélessége, hogy megkerülje, fogalmatlanul tolta meg a labdát, amibe Demjén bele tudott piszkálni és megszerezte azt. De a diadal pillanatában Demjént meglegyinthette az érzés, hogy “élünk és meghalunk, de milyen nyomot hagyunk a világban?” és úgy döntött, hogy ha nem is örök, de hosszú évekre szóló emléket állít magának. Ezért ahelyett, hogy kibombázta volna a labdát, majd a társak bravóit besöpörve visszakullog a kapujába és mindenki elfelejti az egészet, fogta megát, és megpróbálkozott egy Zidane-csellel.

Aki nem ismerné, így néz ki a Zidane-csel - a mozdulatsor angolul a Zidane Roulette névre hallgat - a névadótól:

És így Demjén Patriktól:


Mivel nem is kérdés, melyiknek nagyobb a szórakoztató értéke, a mozdulat neve mától, ha van igazság a Földön, Demjén-csel.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt