Jürgen Klopp nem érti, miért a Liverpoolnál és Lipcsénél is fertőzöttebb Budapesten kell játszaniuk a mai BL-meccsüket

2021 március 10., szerda 13:53
52

Nemcsak a brit Guardian tartja “abszurditásnak”, hogy az UEFA döntése miatt a Liverpool és a Lipcse három héten belül másodszor jön BL-meccset játszani arra a Magyarországra, ahol az aktuális fertőzöttség magasabb, mint akár Nagy-Britanniában, akár Németországban. Hogy a végig Budapesten játszott párharc ráadásul esetleg idegenben lőtt gólokkal dőljön el.

“Nem értem száz százalékosan” - nyilatkozta a témáról Jürgen Klopp.

“Ha összehasonlítják a lipcsei, liverpooli és budapesti történéseket, egy város akad, ahol biztosan nem szabadna játszani, ha ezeket a számokat tényleg fontosnak tartják, és az nem Lipcse vagy Liverpool. De Budapesten mindent úgy készítettek elő, mint legutóbb. Teljesen jól és az ottaniak boldogok, hogy vendégül láthatják ezeket a meccseket. De nincs problémám a két meccs lejátszásával. Ha ez jó az UEFA-nak, akkor így kell megmentetnünk a versenysorozatot”

- mondta a Liverpool edzője.

A párbaj első meccsét “idegenben” nyerte meg 2-0-ra a Liverpool, de a csapat aktuális formáját nézve bármelyikük továbbjuthat Budapesten.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt