Sorra kérnek bocsánatot a klubtulajdonosok a Szuperliga miatt

foci
2021 április 21., 18:34
comments 7

A klub „fenntartások nélkül elnézést kér az okozott nyugtalanságért” - mondta Joel Glazer, a Manchester United társelnöke az európai futballvilágot felforgató Szuperliga ötletéről. Az amerikai üzletember, aki a csapat tulajdonosa is, viszonylag ritkán szerepel a médiában, most azonban a Szuperliga körüli botrány annyira feldühítette a szurkolókat, hogy inkább ő is személyesen kért bocsánatot.

Nem sokkal korábban ugyanígy tett John W Henry, a Liverpool tulajdonosa is. A Liverpool és a Manchester United mellett négy másik angol csapat is bejelentette a visszalépését a Szuperligától.

„Nem tanúsítottunk megfelelő tiszteletet a mélyen gyökerező hagyományok iránt” - mondta Glazer. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.