A Gallagher-testvéreken gúnyolódó Patrice Evra a Bl-döntő igazi nyertese

anglia
2021 június 01., 06:41

Nem várt helyről jött a legjobb teljesítmény az idei Bajnokok ligája döntő után: Patrice Evra, a Manchester United egykori francia csapatkapitánya, jelenleg a klub edzőcsapatának tagja ugyanis azután, hogy a Chelsea simán megverte a Manchester City-t a szombati döntőben, hétfőn autójából jelentkezett be, hogy a legszebb focihagyományoknak hódoljon.

Azaz jól szórakozva gúnyolódjon a veszteseken: a városi rivális City legismertebb szurkolóját, az Oasis-frontember Liam Gallagher külsejét utánozva, egyben neki üzenve hatalmas röhögések közepette énekelve örült annak, hogy a City még mindig nem nyert semmit Európában. „Több trófeám van, mint az egész klubodnak” – üzeni Evra, aki nem titkoltan azért is vágott vissza a videóval, mert egykor Liam is kárörvendett egy United-vereség után.

link Forrás

A videóban elhangzott egy utalás Noel Gallagherre is, aki szintén City-drukker, majd Evra belekezdett a leghíresebb Oasis-dal, a Wonderwall éneklésébe, átírt szöveggel, nagyjából arról, hogy a City talán nyerni fog valamit, amikor ő már 90 éves lesz.

Evra és Liam Gallagher korábban incselkedett egymással már Twitteren is a foci miatt, de az akkori összecsapásokból is az derült ki, hogy alapvetően bírják egymást, csak kölcsönösen nem értik, hogy tud a másik egy ennyire rettenetes csapatnak szurkolni.