Luis Suárez az időhúzás új mértékegysége

copa america
2021 június 22., 11:53

Az Európa-bajnokság mellett párhuzamosan zajlik zárt kapuk mögött az utolsó pillanatban Brazíliába menekített Copa America is. Nagy izgalmak még nincsenek, az Európa-bajnokságnál is többen jutnak tovább majd a csoportkörből, az ötcsapatos csoportokból négyen is.

Uruguay Chilével játszott az A csoportban, nincsenek nagy formában, az elmúlt négy meccsen gólt sem lőttek. Most is Chile szerezte meg a vezetést, aztán Uruguay kiegyenlített egy erősen vitatható góllal, Luis Suárez belerúgott Arturo Vidal lábába, a labda a chilei lábáról került a kapuba. Hivatalosan öngól lett.

És amikor újra Suárezre volt szükség, akkor jött újra Suárez. A 87. percben kirúgáshoz készülődött a chilei kapus, amikor Suárez éppen előtte kezdte el megigazítani a cipőjét. A Bravo arrébb vitte a labdát, de Suárez nem hagyta magát.

A meccs végül 1-1 lett, Uruguay jelen pillanatban nem áll jól (2 meccs, egyetlen pont), de könnyebb meccsei jönnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.