Hiányolták a luxust a francia játékosok, le akartak lépni a budapesti Marriottból

július 1., csütörtök 9:16

Megkezdődött az egymásra mutogatás a francia válogatottban, miután meglepetésre már a nyolcaddöntőben búcsúztak az Európa-bajnokságtól.

Már a vereség utáni első pillanatokban elkapták a kamerák, ahogy Adrien Rabiot édesanyja, Veronique dühösen magyaráz Mbappé apjának a lelátón. A hírek szerint arrogánsnak nevezte a franciák sztárját, aki elhibázta az utolsó büntetőt a svájciak elleni tizenegyespárbajban. Sőt, állítólag Pogba rokonaival is összeveszett, a Manchester United játékosát hibáztatva, amiért az ellenfél 3-3-ra tudta menteni a meccset a rendes játékidőben.

Pogba edzésen Fotó: FRANCK FIFE/AFP

Az Athletic cikke szerint a válogatott távolról sem alkotott egységes csapatot az Eb-n, néhányan kimenőt is kaptak a szünnapokon. A játékosok a budapesti Marriottban szálltak meg, de egyáltalán nem érezték jól magukat. Hiányolták a luxust, és fájlalták, hogy egy tetőteraszon eltöltött estét leszámítva sehol sem tudtak együtt pihenni. Nem tetszett nekik, hogy a belvárosban laknak, és arra is panaszkodtak, hogy nem lehetett tágra nyitni a szobák ablakait.

A L'Équipe szerint Pogba volt az, aki kerek-perec megmondta Deschamps kapitánynak, hogy utálják a szállást, és le akarnak lépni, amint lehet.Úgy tervezték, hogy a magyarok elleni meccs után Gárdonyba költöznek, de végül maradtak.

A hírek szerint Deschamps-nak a kudarc ellenére esze ágában sincs lemondani, és biztosította a játékosokat, hogy minden felelősséget magára vállal a nyilvánosságban.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt